Ajankohtaista

* 1.1.2018 alkaen tarjoamme asiakkaillemme kanta-asiakaskortin. Korttiin saa merkinnän jokaisesta normaalihintaisesta eläinlääkärikäynnistä (ei esim. hoitaja-, pistos- tai laserkäynneistä). Kortti on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käynnistä alkaen ja joka kuudes käynti ilman klinikkamaksua (30€). Kortti on asiakaskohtainen.

*Eläinlääkärimme Suzana Niculescu pätevöitynyt antamaan virallisia polvilausuntoja.

*Klinikallamme toimii myös Pohjantähden suorakorvauspalvelu klo 9-16.

*Olemme yksityinen, ketjuun kuulumaton eläinklinikka. Lisää yksityisiä eläinklinikoita löydät www.suomenelainlaakarit.fi

* Klinikalla koirahieronta 35€/tunnin käynti

* Maijun Koirapalvelu toimii tiloissamme tiistaisin. Lisätiedot ja ajanvaraus TÄÄLTÄ!

* Myymälämme valikoimassa myös kissoille ja koirille Virbacin laadukkaat päivittäisruoat! Myös Virbacin terapiaruoat ovat meiltä saatavissa. Lisätietoa Virbacin ruoista täältä.

* Klinikalla facebook-sivut, käykää tutustumassa:

https://www.facebook.com/kantahameenelainklinikka

* Klinikkamme on yhteistyössä Lindroff Invest oy:n kanssa. Tämä mahdollistaa laskujen myöntämisen asiakkaille, mikäli luottotietopäätös on positiivinen, asiakas on yli 20-vuotias ja hänellä on Suomen kansalaisuus. Luottopäätöksen saamme tarkastettua alle minuutissa klinikalla. Lasku toimitetaan asiakkaalle kotiin. Halutessanne tämän maksutavan, toivomme, että ilmoitatte siitä jo ilmoittautuessanne vastaanottoon. Lisätietoja klinikalta ja www.lindorff.fi.

* Klinikalla saatavissa terapialaser-hoitoa. Laserista lisää TÄÄLLÄ.

* Valikoimissamme Ever Clean-kissanhiekat.

* Klinikaltamme saatavissa narttukoiralle tarkoitettu herpesrokote! Tietoa herpeksestä TÄÄLLÄ.

* Klinikkamme laboratoriossa voimme tehdä harvinaisemmista testeistä muun muassa fruktosamiinitestin sokeritaudin vahvistamiseksi, haiman lipaasitestin sekä kilpirauhastestin (T4).